Teknik^tDR
Versió 3.x!

Maten el Foleo abans de treure’l al mercat! :(

 
per teknik el 5 Setembre 2007 | Tecnologia mòvil

Per qui no les conegui, el Foleo era l’últim projecte de Palm, una espècie de portàtil sense disc dur molt lleuger basat en Linux. Era el que anomenaven “Mobile Companion”, una espècie de pantalla i teclat de tamany normal per qualsevol smartphone. Inicialment volien que servís per llegir el correu que poguéssis tenir a la teva Treo, però havia de ser compatible amb més equips i donar més funcionalitats que encara no havien desvetllat.

El cas és que avui he rebut un post del Blog oficial de Palm (en anglès) a on comunicaven que maten el projecte abans de sortir al mercat ja que Palm està treballant en una plataforma pròpia basada en Linux (això es sap des de fa temps, encara que no se’n coneixen els detalls) i no volen haver de mantenir la segona plataforma sobre la que funciona el Foleo. Així volen donar una experiencia única en tots els futurs dispositius.

El que si que aclaren és que quan finalment surti el Foleo II (com l’anomenen) serà el mateix concepte que el Foleo original però basat en la seva nova plataforma.

Respondre