Teknik^tDR
Versió 3.x!

WTF!? Potser tens sort i el Windows perd algunes dades del teu disc…

 
per teknik el 30 Juliol 2008 | Humor, Windows, WTF

Ahir vam estar mirant un problema amb un disc dur que s’havia “estavellat” de manera molt estranya. Va quedar en un estat que era impossible trobar la MFT (Master File Table, estructura bàsica del sistema de fitxers NTFS). Be, després de sol·lucionar-ho, a la mateixa màquina va tornar a passar el mateix amb un altre disc. Ambdós estaven força plens, però no deixava de ser molt rar que li passés el mateix a dos discs diferents. Pot ser que la control·ladora falli, per exemple…

El cas és que el Jaume (SPiTe “pa los amigos”) ha estat mirant, i ha trobat el següent article al lloc web de Microsoft:

Error message that you may receive when you save or move documents in Windows XP: “Delayed Write Failed”

En poques paraules, si compleixes les condicions i tens activada la caché de disc (recomanable per millorar el rendiment), pots trobar-te que si mous quantitats grans de dades les escriptures a disc comencin a fallar!!!

Realment no ho he trobat mai excepte en aquest cas, i la configuració era diferent de la que posa a l’article (els discs eren SATA, un d’ells de molt alta velocitat i dos més de menor velocitat), però el cas és que no crec que sigui molt normal que un sistema com aquest toleri aquest tipus d’errors.

Respondre