Teknik^tDR
Versió 3.x!

Com desactivar la bústia de veu d’Orange ràpidament

 
per teknik el 31 Desembre 2009 | Abusos, Hacking, Telefonia

Fa un parell de mesos vaig escriure un post a on parlava de com Orange activa la bústia de veu sense demanar permís. Posteriorment he vist que, a sobre, si algú em truca i rebutjo la trucada sense despenjar-la (apretant el botó de penjar en comptes del de penjar) la trucada també va directament a la bústia de veu. Sense comentaris…

Doncs fa dies vaig estar mirant formes de desactivar la bústia de veu de manera més o menys automàtica. Com em guanyo la vida programant, entre algunes coses més, telèfons mòbils, em va donar per mirar si podia fer una aplicació Java per el meu mòbil per automatitzar-ho. Tinc un Nokia 6500, que és series 40, i per tant les capacitats de Java són una mica més limitades que en altres terminals. Concretament no es poden deixar aplicacions corrent en segon terme (o, com a mínim, no des del punt de vista de les trucades). La sugerència de Nokia és utilitzar el que anomenen post-dial DTMF.

Total, avui he pensat que, probablement els post-dial DTMF es puguin utilitzar des d’una entrada de l’agenda, com un altre número de telèfon, ho he provat i… BINGO! :D

Seguint el post anterior, el número a marcar és el 242, seguit de les tecles 0 8 1 2 1. Per donar temps a la seva màquina a processar les tecles, cal posar una pausa entre cada una. Per tant, el “telèfon” a guardar a l’agenda és el següent:

242p0p8p1p2p1

Als telèfons Nokia, per generar les “p”, que ve de “pausa”, cal apretar la tecla “*” (asterisc) tres cops seguits, apareixent-nos successivament “*”, “+” i “p”.

Doncs llestos! Ara només cal recordar anar trucant a aquest número i oblidar-nos de la maleída bústia de veu!

Aprofito el post per dir-vos:

BON ANY NOU A TOTS!

Respondre