Teknik^tDR
Versió 3.x!

Posts de Setembre, 2008

Nessum Dorma

 
per teknik el 19 Setembre 2008 | General

Tan sols alguns exemples… No conec l’interpret d’aquesta:


Aquesta és sobrecollidora per la reacció del públic i tot, i cal afegir també que és una lliçó d’humilitat per aquests jurats que de vegades són tan prepotents:

I aquí falta veure un altre cas en que Nessum Dorma resulta increïble, la posta de sol al Café del Mar d’Eivissa, que he de trobar el vídeo. Senzillament una experiència que cal viure!

NIN real-time visuals

 
per teknik el 15 Setembre 2008 | Demoscene, Espectacles, Tecnologia

Avui he vist a Slashdot que Nine Inch Nails han fet el que jo he somiat fer a molts concerts que he anat: integrar visuals en temps real a l’actuació! Realment, tot i que NIN no sigui dels grups que més em tiren (la veritat, tampoc he escoltat molta cosa…) és un concert dels que s’ha de veure, només per tot l’espectacle que ha de representar. A l’article hi ha un petit vídeo un es veu fragments de l’actuació: IMPRESSIONANT!

Google Chrome’s Process Model Explained

 
per teknik el 10 Setembre 2008 | Web

Força interessant: la explicació de com funciona el model de processos del nou navegador de Google, el Chrome. La pàgina està en anglès…

Per qui no hagi estat a l’aguait últimament, un dels canvis importants del nou navegador de Google és que permet separar en processos el que en els altres navegadors son threads. Per tant, és possible que cada pestanya sigui un procés separat. Això te dues implicacions: que si la pàgina conté alguna cosa que faci que el render actual peti, només afectarà a aquesta pàgina (o pestanya del navegador), però per altra banda, també implica que el navegador consumeixi més recursos.

Caldrà veure que tal funciona, i si fa que finalment la màquina s’enfonsi al intentar obrir 10 pestanyes. En el meu cas, a una de les màquines de treball, el conjunt de Hasefroch Vista (= pagefile forever) + Chrome pot ser mortal!!!