Teknik^tDR
Versió 3.x!

Posts de Març, 2009

Impossible desconnectar de GTalk!

 
per teknik el 26 Març 2009 | Google

L’altre dia vaig veure a la meva dona connectada a GTalk a una hora que no hi hauria d’estar. Em va extranyar i vaig enviar-li un missatge. Al no contestar, vaig pensar que havia deixat la sessió oberta i l’ordinador encès. Quan a la nit vem mirar si era cert vem veure que no. Vem intentar mirar al detall de Darrera activitat del compte i vem intentar desconnectar totes les altres sessions, sense aconseguir sortir del GTalk. Vem trobar que el consell que donaven Google era el de canviar la contrassenya, però tampoc.

Al final hem trobat que sembla ser que és un bug (error) i que l’equip de GTalk ja està treballant per solucionar-ho (en anglès). La conversa completa la tenim aquí, Mentre, la solució és posar-se en mode invisible per “sortir” del xat.

Més informació sobre missatges a mòbils

 
per teknik el 24 Març 2009 | Privacitat, Seguretat

Seguint amb el post sobre els missatges a mòbils, avui n’he vist un altre, rebut del número +79128599095:

“CONECTASMS info:tu numero de movil tiene 3 mensajes pendientes en la bandeja de entrada conecta para recibirlos envia MEN al 7305 caducan en 24 horas”

Igual que l’altre, el missatge no te cap accent (així no s’arrisquen a haver-ho d’enviar en Unicode!) i, pitjor encara, cap punt, coma o signe de puntuació (excepte els “:” inicials). El cas és que, a més de l’engany, fa uns dies vaig veure com era que aparentment els missatges arribaven de l’extranger: a un article de Security By Default sobre un hackeig “de broma” a Enrique Dans enllaçen també a un altre article seu a on parlen del SMS spoofing, o sigui, que l’origen dels SMS és fàcilment falsejable. O sigui, que els missatges els envien des d’aqui amb origen fals!